Aanmeld informatie

Aanmeld informatie

U kunt uw kind aanmelden met het inschrijfformulier online.
Lukt dit niet, dan kunt u gewoon een mailtje sturen met de volgende gegevens:
(voor) en achternaam kind,
(verwachte) geboorte datum,
aantal opvangdagen per week en gewenste dagen,
startdatum opvang.
Uw naam, adres en telefoonnummer.

Wachttijd

Wij kunnen u telefonisch of per mail een indicatie geven van de wachttijd. Of er een plek vrijkomt, hangt namelijk af van de dagen die vrij komen en welke dagen opvang u wilt. Op dit moment is maandag een erg drukke dag en hebben we intern al een wachtlijst voor deze dag.

Kennismaken met ons kinderdagverblijf

U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en rondleiding met ons kinderdagverblijf. U kunt ons bellen 071 5173801 of mailen kiekeboe-oegstgeest@ziggo.nl.

Uw inschrijving

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welke dagen u opvang wilt voor uw kind. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op wanneer plaatsing mogelijk is. U kunt natuurlijk altijd zelf contact opnemen wanneer u nadere informatie wenst.

Het contract

Wanneer uw kind naar ons kinderdagverblijf komt, wordt er een contract opgemaakt. Het contract wordt in overleg met u per mail naar u toegezonden.
Na ondertekening van het contract door u gelden de voorwaarden zoals genoemd in het contract. Iedere wijziging van adres, woonplaats, samenstelling van de dagen bij het kinderdagverblijf etc. dient per mail te worden ingediend